73 708 150

Nem og enkel samhandel

Nem betalingsservice for B2B virksomheder

Repaytio løser den evige udfordring med opkrævning og betaling af småfakturaer mellem virksomheder, som handler ofte sammen. Altså nem betalingsservice for B2B-virksomheder.

Til gavn for alle parter

Bedre betalingsrate og gladere kunder

Repaytio gør livet nemmere og mere effektivt for dig og dine samhandelspartnere. Fakturering udføres som i dag. Eneste forskel er blot at fakturaen sendes via integration med dit økonomisystem. Kunden oplever meget nemmere betaling, da de modtager, godkender og betaler faktura med et enkelt klik i en mail.

Udbytte for begge parter: Tidsbesparende og fakturaen bliver betalt jf. betalingsbetingelser.

 1. Fortæl din kunde at du ønsker betaling via Repaytio. Dette kan ske automatisk via første faktura.
 2. Du opsætter betalingsbetingelser. Evt. 8 dage netto eller kreditmax på 10.000 kr.
 3. Hvis kunden allerede er oprettet i Repaytio tilknyttes leverandør automatisk til kundens konto. Hvis ikke, kan kunden altid oprette en bruger gratis.
 4. Kunden indlægger to kreditkort, til betalinger. Et primært og et sekundært.
 5. Betalinger foretages automatisk, eller i et opsat godkendelsesflow, inden for de opsatte kreditrammer.
God morgen, Daniel
 • All time
 • 2018
 • 2017
 • Betalt 0
 • Sendt 0
 • Mindre tid på administration

  Betalinger foretages nemt, så du vil opleve meget større betalingsrate af dine fakturaer og dermed mindskes dine omkostninger til tjek af debitorbetalinger og generel bogføring.

 • Bedre samhandel

  Lad dine kunder vide, at du værdsætter deres tid, og at det er unødigt at de skal logge ind i netbank, bruge Nem-id eller taste FI-numre blot for at betale en af dine fakturaer.

 • Større sikkerhed for begge parter

  Du har sikkerhed for, at din kunde kan betale og normalt betaler inden for kreditrammen, men kunden har ligeledes mulighed for at pause en betaling, hvis der er noget der lige skal afklares.

Fuldt overblik - Vi giver abonnementet gratis!

Overskueligt for både leverandør og kunde

I panelet serveres du for en overskuelig oversigt, hvor du kan se hvilke samarbejdsaftaler du har tilknyttet, hvilke fakturaer du har afsendt og hvornår betalingerne kommer ind. Dermed har du fuldt overblik over din kommende indbetalinger.

Som kunde har du en brugervenlig oversigt, hvor du kan se kommende betalinger, samt hvilke leverandører du er koblet på. Du kan ligeledes pause og se hvilke betalinger du forventes at have den kommende periode.
Skulle du selv få lyst til at modtage betalinger til dine leverandører via Repaytio, kan du med få klik opgradere din konto til også at kunne modtage betalinger

Både som leverandør og kunde har du selvfølgelig overblikket via mobil-telefonen.

flow Betaling gennemført på ordre #569823 Kunder Betaling

Prøv gratis

– de 10 første kunder du opretter, er på vores regning.

Det må ikke være et økonomisk spørgsmål om man vil lette samarbejdet og spare tid for sine gode kunder, der handler igen og igen.

Så prøv os af, helt uden risiko.

99 DKK

Efter prøveperiode er Flat-rate pris på 99kr./mdr for at bruge Repaytio, uanset hvor mange kunder og fakturaer du sender via Repaytio.

Start allerede i dag
Der vil dog være et processing-gebyr pr. betalt faktura til at dække kort-indløsere samt
administration, præcis som du oplever, hvis du har en webshop. Gebyr: 1,1 %.

Integration af

Repaytio virker med dit økonomi-system

Det skal være nemt at komme i gang med at bruge Repaytio. Derfor kan du på under 5 minutter integrere Repaytio med E-conomic Dinero og Billy!

Sådan kommer du igang

Via en meget intuitiv onboarding-proces kvalitetssikrer vi, at du kommer bedst muligt i gang, så du behøver ikke frygte at det er kompliceret.

 • Opret din konto
  på Repaytio

 • Forbind dit økonomisystem til Repaytio. Dette sker ved et enkelt klik i On-boarding processen.

 • Du kan nu sende fakturaer via betalingsmåden Repaytio, fra dit økonomisystem.

 • Betalinger overføres til din egen konto mandage og torsdage.

FAQ

 • Prisen er 99 kr./måned uden begrænsninger. Der er et processinggebyr på 1,1% pr. betalt fakturabeløb. Denne omkostning går til at dække kortindløsere, administration mm. præcis, som du kender det, hvis du har en webshop og skal modtage kortbetalinger.

 • Repaytio blev startet af 3 passionerde IT-gutter, som har været i webbranchen siden 2001. Med fokus på optimering af processer opstod ideen omkring Repaytio og en vision om at gøre samhandel mellem små- og mellemstore virksomheder meget mere gnidningsfrit.

  Virksomheden hører til i Aalborg og drives på betalingsteknologier fra Reepay betalingssystem og Handelsbanken.

  I dag er de tre passionerede IT-gutter stadig en del af ejerkredsen, men blandt partnerne er også det nordjyske webbureau Podi ApS, der står for salg og support.

  Repaytio
  Speditørvej 1
  9000 Aalborg

  info@repaytio.com
  Telefon: 73 708 150

 • Der er ingen binding – du kan altså opsige fra dag til dag, og så stopper funktionerne ved næste udløb.

 • Det er ikke salgsgas når vi siger at du kan være igang på under 5 minutter. Opret en konto og følg vores On-boarding-steps, hvor du skal udfylde basisinformationer og så er Repaytio koblet sammen med dit økonomisystem og du er klar til at sende fakturaer.

 • Pt. er der automatisk integration med Economic, Dinero og BillyBilly. 
  Derudover har vi en åben API hvor I selv har mulighed for at kode en integration op mod Repaytio. Kontakt os for yderligere info og dokumentation for integrationer.

 • Det afgør du som afsender fakturaen. Du opretter blot din faktura i dit økonomisystem. I On-boarding har du opsat en beløbsgrænse og alle fakturaer med beløb under denne grænse sendes automatisk via Repaytio og opkræves ligeledes denne vej. Kunden skal blot have en emailadresse for at kunne modtage fakturaen.

 • Fordi når du sender små-fakturaer via Repaytio har vi alle data på plads, og derfor kan vi allerede starte med at “påminde” for betalingen allerede inden betalingsdatoen er nået. Dette gør vi ved at påminde om, at der er en ikke godkendt faktura allerede to dage inden betalingsfrist og direkte efter betalingsfrist starter automatisk endnu betalingspåmindelser.

  Som kunde og betaler vil du ligeledes spare masser af tid, da alle de fakturaer du modtager fra dine tætte samarbejdspartnere betales nemt og bekvemt, men hvor du stadig har styr på alle detaljer.

 • Som modtager af en faktura kan du opsætte godkendelsesflow til hver enkelt af dine leverandører. Det betyder en nemmere hverdag for dig, da Repaytio automatisk sender faktura fra en given leverandør til de medarbejdere du har valgt i det givne flow. Først når alle har accepteret fakturaen via emailen, betales den automatisk til aftalt tid. Dermed er det slut med at fakturaer betales for sent, fordi de skal flyttes rundt fra skrivebord til skrivebord, inden betaling.

 • Du fjerner blot integrationen/tilknytningen i dit Økonomisystem og derefter opsiger du aftalen i Repaytio.

 • For at sikre en højere betalingsrate, da det primære kort kan være ramt af et trækningsloft, måske være spærret eller udløbet. Ved at have to kort har vi altid et primært kort og et sekundært kort at udføre betalingerne på. Både til glæde for dig, men også til glæde for din kunde.

 • Beløb for betalte fakturaer udbetales pr. automatisk efterfølgende mandag eller torsdag efter at pengene er frigivet på betalerens kort.

 • I et løbende samarbejde udføres der løbende arbejde men det er ikke altid at betalinger og faktureringer følger med og i langt de fleste tilfælde, klares betalinger via enkeltstående fakturaer med besværlige betalingsformer, hvor betalinger nogle gange bliver udskudt – ikke pga. manglende betalingsevne, men simpelthen pga prioriteringer af tidsforbruget hos mindre virksomheder. Disse virksomheder ønsker ikke at blive koblet op i en leverandørservice-aftale, da de er bange for at modpartens virksomhed i så fald har direkte adgang til bankkonto.

  Dette problem løser repaytio.com, som er en fleksibel serviceydelse/lag, der optimerer betalings- og samarbejdsflowet hos B2B virksomheder der ofte har samhandel.  

  Umiddelbare brancher i målgruppen:

  • Taxaselskaber
  • Rengøring
  • Håndværkere (på småopgaver)
  • Mindre produktionsvirksomheder
  • Skiltefirmaer
  • Konsulenter
  • Vinduespudsere (erhverv)
  • Marketingbureauer
  • Virksomheder med forhandlernetværk
  • Og mange andre brancher

  Altså fælles for alle brancherne er at gennemsnitsordren ikke skal være for stor, men der skal til gengæld være mange. Altså præcis der, hvor det ikke kan betale sig at bruge for meget tid i bogholderiet i begge ender, på at betale, tjekke op på betalinger mm.

 • Kunderne kan pt. betale med Visadankort og Visakort. Dette for at sikre så lave gebyrer som muligt og så hurtige udbetalinger som muligt.

 • Når du modtager en faktura, har du mulighed for at pause betalingen, men kun mod at du skriver en forklaring på hvorfor du vælger at pause betalingen. Derved kan leverandør og kunde få en dialog igang om hvad der skal ske, og en faktura flyder dermed ikke hen i et tomrum.

Nem og enkel samhandel

Prøv Repaytio GRATIS nu

Start Repaytio